• Изявени артисти от Арена ди Верона зарадваха

...
     • Изявени артисти от Арена ди Верона зарадваха
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк отбеляза 60 годишнина с оперна гала и в присъствието на топ мениджмънта на групата

     • Изявени актьори от Арена ди Верона зарадваха с осъществяванията си клиенти и сътрудници на банката

     • На събитието, събрало близо 600 посетители, участваха и основният изпълнителен шеф на УниКредит Андреа Орчел и шефът на ЦИЕ Теодора Петкова, както и доста представители на топ мениджмънта на групата

     • Своя празник – 25 години от основаването – отпразнува и УниКредит Лизинг

Близо 600 посетители, измежду които посланици, клиенти, сътрудници, представители на топ мениджмънта на УниКредит, означиха дружно 60-тата година от основаването на банката, позната през днешния ден като УниКредит Булбанк. Рождения си ден водещата финансова институция отпразнува с едночасова оперна церемония на реализатори от Арена ди Верона, последвана от грациозен коктейл. 

„ За своите 60 години банката е очевидец на забележителните промени, през които са минали България и останалите страни от района. През цялото това време банката е била знак на непоклатимост и е продължавала да се развива “ , уточни в речта си по време на събитието основният изпълнителен шеф на УниКредит Андреа Орчел. Банката става част от групата на УниКредит през 2000 година, трансформирайки се в съвременна комерсиална банка с напълно нов модел за обслужване и на самостоятелни клиенти. 

Андреа Орчел

„ При сходни годишнини сме склонни да се фокусираме върху най-важните моменти от предишното, само че аз желая да се съсредоточа върху бъдещето. А тук, в България, има невероятна динамичност, сила и новаторско мислене, както и в цялата група на УниКредит. Именно това е задачата на UniCredit Unlocked. Това е културата на победа, която построяваме “ , сподели още Орчел. Той дефинира България като пазар на напредък за групата на УниКредит, върху който тя е фокусирана. „ Икономиката на страната се развива бързо, с помощта на секторите на технологиите, енергетиката и туризма. България е знак на нова и разширяваща се Европа “ , заключи основният изпълнителен шеф на групата. По думите му, УниКредит Булбанк е образец за това по какъв начин банките могат основават благоприятни условия за напредък, което е и задачата на УниКредит. 

„ УниКредит Булбанк е незаобиколим фактор в българската стопанска система – обслужвайки над 70% от интернационалния бизнес в страната, 2 от всеки три компании с оборот до 100 млн. лева и 3 от всеки 4 с оборот над 100 млн. лева УниКредит Булбанк е незаобиколим фактор в българската просвета, подкрепяйки редица стойностни планове. УниКредит Булбанк е част от българската история и развиването на бранша с всички новости, които е внесла – като да вземем за пример първите капиталови решения, концепцията за филиал на бъдещето, развиването на онлайн каналите и други Вярвам, че УниКредит Булбанк е незаобиколим фактор и за Уникредит в ЦИЕ “ , заключи Теодора Петкова, Директор на УниКредит за района.

Теодора Петкова

Домакин на събитието беше основният изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк Цветанка Минчева, която дефинира трите съществени фактора за триумфа на банката. 

Цветанка Минчева

„ На първо място това са нашите клиенти и сътрудници, които ни се доверяват да управляваме парите им и да финансираме плановете им. Гордеем се с това, което реализират. На второ място стои фактът, че сме част от УниКредит, което ни дава непоклатимост, провокира ни да бъдем все по–добри и ни дава опция да пренесем към нашия пазар познанието и опита на цялата група. Третият фактор са хората на банката - тези, които я оживяват всеки ден, тези, които стоят зад всичките сполучливи планове и внедрявания, тези, които се борят един до друг за плановете на своите клиенти или пък да избегнат рисковете и да подсигурят стабилността “ , сподели Цветанка Минчева.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР